U današnjem svijetu računala, mobitela i ostalih sličnih uređaja ogromno se radnog vremena nepotrebno utroši na aktivnosti koje nisu povezane sa radnim zadacima i stvaranjem dodane vrijednosti. Iako određene poslove ne možemo više obavljati bez računala i ona su osnovno sredstvo rada, upravo ta ista računala znaju odvući pažnju zaposlenika sa drugim mogućnostima koje nude, pa nerijetko zaposlenici više vremena utroše surfajući na internet trgovinama, čitajući dnevne novosti, igrajući igre, dopisivajući se na raznim servisima, pregledavajući društvene mreže i slično, nego na stvarni rad koji je u opisu radnog mjesta.

Mislite da se zatvorili sve rupe u vašem IT sustavu i da takvo nešto kod vas ne može proći? Ima zaposlenika koji su informatički superiorniji čak i od   IT tima u vašoj firmi i zaobići će i većinu sustava kontrole.

Nudimo vam rješenje InfoS eControl koje će vam pomoći pratiti navike rada na računalu u vašoj organizaciji, te ćete na taj način moći maksimizirati učinke, a smanjiti nepotrebne troškove i broj zaposlenika.

Softver bilježi sve što se radi na računalu, a podatke zapisuje lokalno ili u centralnu bazu. Također moguće je samo zapisivanje naziva aktivnih prozora, vrijeme (ne)aktivnosti na računalu, grafičkog zapisa rada na računalu… već prema vašoj potrebi. Svi podaci su agregirani, nude mogućnost sortiranja, ispisa… a izvještaji vam mogu stići i na mail prema unaprijed definiranoj frekvenciji.

Primjer – izgled takvog izvještaja pogledajte na slici.

Garantiramo da ćete se iznenaditi sa prvim izvještajima – kako vi tako i vaši zaposlenici. No s vremenom ćete uz edukaciju i postepenim promjenama u razmišljanju doći do radnog mentaliteta koji zadovoljava vaše kriterije. Uz bolje okruženje, više međusobnog povjerenja stići će i financijski učinak.

Softver je na računalu neprimjetan, automatski se pali sa računalom, a ako je ručno isključen suma prijavljenog vremena aplikacija biti će manja od radnog vremena, te ćete na taj način znati da netko pokušava zaobići prijavu statističkih podataka.

Cijena InfoS eControl kreću se od 250,00 kn / 33,18 EUR  godišnje po računalu uvećane za porez na dodanu vrijednost, a ovise o količini računala i periodu pretplate.

Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450kn